lørdag 16. mai 2009

Voyeurisme lissm


Det var torsdag, det var kveld, det var Paradise hotel finale!
Motargumentene var mange, det er harry, det blir dyrt, og skolen begynner åtte neste dag. Selvfølgelig lot vi oss ikke stoppe av det! Vi var tross alt seks danseglade sosiale jenter, som i to måneder har fulgt Paradise hver dag...hvor enn patetisk det nå høres ut. (Med unntak av Carina, som faktisk var på Paradiseavrusning i påsken, og ikke har sett en episode siden). Uansett tidligere og nåværende meninger om dette omstridte programmet, FINALEN, den må vi bare se.
Jeg har sluppet fri min indre voyeur.

Dette bildet av meg og Sanna er tatt av en fotograf fra onlinemagasinet.no, (mistenkelig mye dildoreklame på den nettsiden - skeptisk).

By the way så vil jeg bare være før Sanna med å kommentere den fjortistittelen min på innlegget, ved å si: LOYD!!

6 kommentarer:

 1. Tidenes loydtittel, loyd! ;)

  SvarSlett
 2. Kan noen fortelle meg hva det ordet betyr?

  SvarSlett
 3. En loyd er en person som utøver loydete ting; dvs det å foreta seg eller si ting som er tåpelige, sprø, rare, kåle eller tullete. Selve ordet loyd er avledet fra Tønsberg dialekten, men ingen vet helt sikkert hvor det stammer fra. Det forskers fortsatt på det, men prosessen er svært lang og ganske så innviklet.

  SvarSlett
 4. Vet hva en loyd person er da. Men voyeurisme...?

  SvarSlett
 5. Det er kikkermentalitet kan du si. Oss som liker å se hva folk gjør når de tror ingen ser. Det er oss realityprogrammene er rettet mot!!

  Jeg er en kikker, og er stolt av det (nesten)

  SvarSlett