tirsdag 5. mai 2009

Photoshooting Oslo
Susanna, meg, Kathrine og Tone på løveryggen.
Et resultat av en kreativ fototime på skolen, der oppgaven
var å ta bilder av Oslos hemmeligheter. Dette er nok ikke bilder som på noen måte oppfylte kravene i oppgaven, men heller en ren digresjon.

Litt moro skal man ha!!


Vi fikk selvfølgelig tatt noen seriøse bilder også.
Det er faktisk utrolig mye fint i Oslo by som man kan ta bilder av. Vanligvis ser man ikke det vakre i byen, rett og slett fordi vi ser det hver dag, og dermed tar det for gitt!! Allikevel kan man se turister fly rundt om kring med kameraet hengende rundt halsen, peker og knipser. Siden de ser alt for første gang, ser de det som er vakkert med Oslo!
Vi har også forsøkt å se det vakre i byen vår, med en liten dose humor selvfølgelig!Dette er da en naken kvinneskulptur som vi har valgt å style med Susannas fargerike skjerf og briller. Siden hun var så grå og naken......

Tittelen ble: Strandmote 09


Dette bildet er tatt i en bakgård som var omringet av rør på størrelse med en badesklie. De strakte seg langs den lange veggen, og helt opp til taket.
Tittelen ble: Rørende...he he
Vårsprekk

Det var det vi valgte å kalle bildet!! Personlig synes jeg dette var det beste bildet.
Det er tatt utenfor Samtidsmuseet, inni en høy skulptur som er formet som to parenteser. Så hørte jeg et rykte om at skulpturen egentlig skulle forestille en del av kvinnekroppen....det ga tittelen Vårsprekk en helt ny betydning.

3 kommentarer:

  1. Vårsprekk fikk ny mening nå ja! :) Og jeg står inni sprekken! Usch, riiimelig nasty da!

    SvarSlett