søndag 31. mai 2009

Hjelp!! Jeg ha'kke TV, bare snylteveps

Kom akkurat hjem fra jobb, og tenkte at nå skulle det bli godt å sette seg i sofaen å titte apatisk på tven i noen timer. Men den gang ei. Tv'n har nemlig bestemt seg for ikke å fungere i dag. Ja, om det er den eller Get-boksen som er problemet, det er ikke godt å si. Hovedsaken er at jeg ikke får lyd eller bilde, eller noen andre former for livstegn. I grunn kan man si at det ble noen minutter med apatisk tv-titting, bare på en svart skjerm........

JAAADA, jeg skjønner tegningen. Det er meningen at jeg skal lese til eksamen. Og det var jo egentlig det jeg skulle, ville bare se bittelitt på tv først. Så da gikk vi for andrevalget i stedet; nemlig PC'n!! ( når jeg vil lure meg unna så får jeg det til).

Jeg endte opp med å søke på wikipedia etter veps, fordi min skumle fornemmelse faktisk viste seg å være riktig. Vi har veps. Og såpass mange at mannen i huset ikke tør å gjøre noe med det. Jeg har da, etter litt research, funnet ut at det må være "snylteveps" som har flyttet inn, uten å søke byggetillatelse. (Ja, det er faktisk noe som heter snylteveps.) Navnet kommer av at snyltevepsen er kjent for å legge sine egg i andres bolig. Hvilket alle forstår er tilfellet her!!

Siden mannen i huset ikke er mann nok for oppgaven, blir nok skadedyrkontroll den eneste løsningen. Med mindre noen andre har gode råd å komme med????

1 kommentar:

  1. det som er så lekkert med snyltevepser, er at de legger egg inni andre dyr, som larver og andre innsekter. nice?

    SvarSlett