tirsdag 12. mai 2009

Bekymringsbølge


I dag føler jeg at det er utrolig mye jeg må gjøre....jeg vet ikke helt om tiden strekker til.
Burde finne en sak å skrive om til skoleavisen. Totalt idétørke her gitt! For å være helt ærlig har jeg nå surret meg inn i den vanlige bekymringsbølgen, og den sluker opp all min tid. Det fører igjen til at jeg har ennå mer jeg skulle gjort, og ennå dårligere tid.
Ond sirkel!
Bekymrer meg for så mangt. Eksamen, skolearbeid, vårrengjøring, trening - alt som jeg virkelig burde komme igang med. Spesielt vil jeg nok legge vekt på treningen. For hver dag jeg ikke trener forestiller jeg meg hvordan kroppen min kommer til å se ut om ti år.....urovekkende tanke. Da får jeg samtidig panikk, og tenker at HERREGUD om ti år er jeg 36!!! Noen ganger kunne jeg ønske at jeg var Benjamin Button.

I tillegg til denne bekymringsbølgen hadde jeg en relativt ubehagelig drøm i natt. Der jeg drømte at tanten min hadde prøvd å overtale min mor til å gi meg til barnevernet da jeg var liten, jeg gråt i hele drømmen. Heldigvis gjorde hun ikke det da.....og mest sannsynlig er jeg ikke sanndrømt. Da var det godt å våkne opp i virkeligheten, likevel med en forferdelig følelse på etterslep.

Nå går jeg søren meg på treninga!!!

4 kommentarer:

 1. Det er den fine luen som du har strikket selv?

  SvarSlett
 2. Slapp av lille venn! Detta går så fint! Kan ikke gå rundt å bekymre seg for alt man skal gjøre hele tiden ... Det ender alltid med at ingenting blir gjort :) Klem!

  SvarSlett
 3. Du er ikke alene snuppa!! Men som Sanna sier, ikke bekymre deg så fælt. Ta en ting av gangen, så skal du se at ting blir gjort. Alt til sin tid ;) Klem

  SvarSlett
 4. Kjempesøtt bilde forresten ^^

  SvarSlett