torsdag 7. mai 2009

Sommer kommer


I dag var det flott vær!! Herlig!
Etter skolen måtte jeg derfor på Cappucino, for første gang i år. En fantastisk utecafe som alltid gir meg følelsen av å være på ferie i Italia. Dro sammen med et par jenter i klassen, og to venner fra jobben! Etterpå satte vi oss i bilen og kjørte til Sofienbergsparken, kjøpte oss is og koste oss i
solen.

Atli og Terese spiser is!!

C'est moi!
Har fått "streng" beskjed fra noen venninner at jeg må legge ut flere bilder av meg selv, og ikke bare alle andre. Problemet er at det alltid er jeg som holder kameraet, og jeg har ganske vanskelig for å gi det fra meg........ja jeg er litt egen. Men det er bare fordi det er så nytt!!
Jeg lover at jeg fra nå av skal ha litt mer tillit til andre, så blir det kanskje flere bilder av meg selv.

Nå skal jeg begynne å titte litt på feriebilletter! Blir Kroatia i år også, men selvfølgelig en ny by. Har snart sett hele landet, bare den nord-vestlige delen igjen. Favorittene er Bol på øya Brac, og Makarska Riviera. Storbyene Dubrovnik, Split og Zagreb er heller ikke å forakte, men ikke for en hel uke eller to. Vanligvis pleier jeg og samboeren min å kjøre fra sted til sted, og stoppe der vi vil. Et nytt sted hver gang!

I love Croatia!!

2 kommentarer:

  1. I'll be your personal paparazzi in two weeks!! Verden kan begynne å glede seg til et mangfold av vakre bilder av en vakker bloggeier på sistnevntes egen blogg.

    SvarSlett
  2. Så fine bilder ^^
    Er helt enig, du er nødt til å legge ut flere bilder av deg selv, det er det vi vil se ;D

    SvarSlett