søndag 21. juni 2009

OMG lizzm

Må bare få dette ut. Satt å tittet litt på bloggen til Kristine Mossing på oppfordring av en venninne, og så jo helt klart hva som var så "spesielt" med den. Dama virker jo helt blåst, unnskyld meg. Hun er en av disse "unge mødrene" som det tales om på tv. Blir mektig sjokkert når "voksne" mennesker er så fryktelig dårlig til å skrive som det hun er. Da mener jeg ikke bare ordforrådet hennes, men utallige skrivefeil på skrivefeil på skrivefeil...osv. Hørt om å kontroll-lese det man har skrevet eller?? OMG lizzm (forestill deg sarkasmen i stemmen min).

3 kommentarer:

  1. asså, etter å ha lest inn legget ditt om den derre bloggen, måtte jeg sjekke den ut også, og jeg skjønner serr ikke hva du mener lizzom for jeg syntes bloggen var super duper kul jeg og appsolutt ikke dårlig i det hele tatt hva mener du?

    SvarSlett
  2. Haha, Kristine Mossing er en gammel beskjent av meg. Gått på samme barneskole og ungdomsskole. (Drammen er en liten by...) Hun er som hun gir ut uttrykk for å være, for i si det sånn (en veldig beskjeden måte å fortelle at jenta er litt blåst...)

    SvarSlett