tirsdag 16. juni 2009

Don't call the police, I am still alive!

Bloggingen har ikke vært førsteprioritet den siste uka. De timene jeg ikke har vært på jobb, har jeg sittet fast inni en eller annen bok som står på pensumlista. Livet er ikke herlig før eksamenen er over. Har en uhyggelig følelse i kroppen, nesten som om jeg skal til tannlegen, eller det som verre er.

På fredag hadde jeg språkeksamen. Og på tross av dårlig tid og en liten misforståelse, så føles det som det gikk greit. Det er selvfølgelig mulig at det bare var lettelsen over å være ferdig med en eksamen som gjorde meg så lett til sinns. Jeg velger likevel å tro at det gikk bra.

På torsdag er det på'n igjen. Da skal jeg ha eksamen i alt. Alt annet enn språk. Hele j*#%* dritten som vi har lært i løpet av et år. Det er samfunnskunnskap, mediekunnskap, sosiologi, offentlig forvaltning, presseetikk og pressejuss (og hvis det er flere som har tenkt å spørre meg: Nei det har ingenting med pressa juice å gjøre, veldig morsomt). For å gjenta meg selv; det er en eksamen i ALT!! På fem timer. Utrolig vanskelig å vite hva man skal prioritere å lese på.

Nå skal jeg gå å legge meg. I morgen er det flere bøker som skal pugges, så da gjelder det å være uthvilt. Nå har jeg i hvert fall skrevet et innlegg på bloggen, så da trenger jeg ikke ha dårlig samvittighet for det. Og da vet jeg en som blir glad, for nå slipper han å bare lese nyhetene. He he.....

1 kommentar: