onsdag 1. april 2009

Velkommen lille solstråle


ÅÅÅååå så glad jeg ble da jeg våknet i dag!! Solen presset seg gjennom de tunge svarte gardinene på soverommet mitt, og jeg spratt opp av sengen. Dro gardinene fra hverandre og slapp solen inn. For en herlig start på dagen!

Nå kan jeg med sikkerhet kjenne våren på kroppen. Kanskje også litt på grunn av den gryende pollenallergien, jeg kjenner den lusker i hals og nese. Men det skal søren ikke ødelegge min glede over ankomsten av en ny årstid. Da jeg tittet på termometeret som er festet på balkongveggen, kunne jeg se et gledelig tosifret tall…40 grader! Riktignok er det en smule misvisende, men pytt pytt.

Nå venter jeg på den første hestehoven som skal sprette opp i veikanten. Når jeg finner den skal jeg plukke den, lukte på den, sette den i vann og glede meg over at det er ingen vei tilbake. Våren er kommet. Sommeren er like om hjørnet!1 kommentar:

  1. Gleder meg! Måten du skriver det på gjør det jo nesten så jeg skulle ønske jeg hadde allergi, bare så jeg kunne kjent den nye årstiden på kroppen. Men jeg kjenner det definitivt på humøret, så da er jeg fornøyd!

    SvarSlett