tirsdag 14. april 2009

Blogspot og kosekrok

Etter godt og vel en måned med kjøkkenet under oppussing, har jeg virkelig lært meg å sette pris på denne delen av leiligheten. Nå er det til en hver tid rent og ryddig, og jeg tilbringer langt mer tid på kjøkkenet nå enn jeg gjorde før. Det skulle egentlig bare mangle—etter å ha brukt såpass mye penger.

Det store og romslige kjøkkenet er nå utrustet med et høyt og hjemmelaget bord, (har en handyman i huset) og en barkrakk. Her har jeg strømuttak lett tilgjengelig, og ikke minst;den geniale innebygde kaffemaskinen, min nye venn!! Jeg har altså funnet mitt perfekte skrivested. Tett inntil jungeltapeten.
Her kan jeg sitte i fred og ro med min rosa laptop, dag som natt. Her kan jeg gjøre lekser, surfe på nettet, drikke en cappucino og spise litt. Sist men ikke minst; her kan jeg blogge!! Og fra nå av folkens, så kan dere lese mine blogginnlegg og vite at jeg har sittet på mitt fantastiske kjøkken, min blogspot!

Dette er altså min blogspot. Påskeegget har jeg fått, ikke kjøpt, jeg prøver å holde meg unna………Dette er min høyt elskede kaffemaskin (og komfyren under, men den bryr jeg meg ikke likemye om)

1 kommentar:

  1. Svært til fancy kjøkkenet var blitt da ^^
    Har aldri egentlig tenkt over hva blogspot betyr, morsomt a frøken :P

    SvarSlett