fredag 18. september 2009

Nerden og partyløvene

I dag har jeg hatt det usannsynlig morsomt på skolen. Halvparten av klassen var på Hvelvet i natt (studentpuben vår). Temaet for kvelden var 90-tallsfest, det slo visstnok godt an, slik jeg forsto det. Min usannsynlige morsomme dag skyldes derfor de andres fyllesyke og dagen-derpå-humor. There's nothing like it. På et vis er liksom terskelen for humor utvidet betraktelig, og alt er plutselig hysterisk morsomt. Jeg vil ikke kalle det dårlig humor heller, for vi ler jo, da må det jo være bra. Ukontrollert latter midt i timene falt desverre ikke i smak hos frøken Enger. Giidamei.

Å tilbringe torsdagskveldene på Hvelvet har jo nesten blitt en tradisjon for enkelte, men dessverre ikke for meg, jeg skal nemlig være så forbanna fornuftig til tider...blir nesten kvalm av meg selv. Jeg har nemlig tilbringt mine torsdagskvelder hjemme foran PC-skjermen med store mengder lekser.
Nerd. I know.
Det har jo -til mitt forsvar- vært gruelig mye hjemmelekser i det siste. Og når man så kombinerer det med skoletimene, jobben, studiotimene, og sist men ikke minst fritid......da innser man at det ikke er nok timer i døgnet. Akk og ve.
Jeg lover å ta en tur på byen snart!!!

2 kommentarer:

  1. Bli med neste gang - du vet vi tar deg imot med åpne armer!!! Og ja, det var veldig luftig flyt på humoren igår. Men NEI, vi har i hvert fall ikke dårlig humor..!! Den er knallbra :)

    SvarSlett
  2. High five! :) Du kommer ikke til å angre ;)

    SvarSlett