fredag 1. oktober 2010

Vote for me until your hands fall off.

Jeg har sikkert nevnt det hundre ganger, men jeg sier det igjen. Jeg har en stoor drøm om å reise til New York, The Big Apple, The City, NY....kjært barn har mange navn.

I fjor deltok jeg i en idiotisk konkurranse, der man kunne vinne en tur til denne byen. (Konkurransen var bare idiotisk fordi jeg ikke vant, selvfølgelig).

Mange sier til meg: Stine, hvorfor begynner du ikke bare å spare opp penger!!
Newsflash!!! Kjenner du meg i det hele tatt? Jeg kan jo ikke spare. Har prøvd, mange ganger. Men det dukker alltid opp en ondskapfull regning, eller så faller hjulene av på bilen, eller jeg må operere ut fire visdomstenner til.
Helt sant! Det har skjedd. (Bortsett fra det med bilen da, men dere skjønner poenget.) Med andre ord, den sparebøssa kan du stappe ett visst sted.

Derfor, hold dere fast, har jeg selvfølgelig meldt meg på en ny konkurranse. (Jeg overser den oppgitte sukkingen jeg kan fornemme). Denne gangen er jeg nemlig allerede i finalen, tenk!
Så i en måned fra i dag, dvs til 1.november, trenger jeg flest mulig stemmer på mitt bilde, som har tittelen Skulptur-tur i Oslo.
Gå inn på linken under, og stem inntil ti ganger per dag, per IP-adresse. (Dette vil si at om du har flere nettlesere, firefox og explorer osv, kan du stemme ti gang per nettleser. Og du kan stemme ti gang fra hver data, i hvert ulike trådløse nettverk du er koblet til.

Her er det muligheter!!! Så trykk på linken, trykk på stem, og oppdater og stem igjen og igjen og igjen. Er du snill! Takk, jeg elsker deg!

Stine til New York

5 kommentarer:

 1. Der var 10 for i dag, skal prøve å huske deg hver dag den neste måneden. ;) Masse lykke til!

  SvarSlett
 2. Tusen millioner takk Ida!! Det var knuppen sin det! Skal forresten komme å hilse på deg på Kolonihagen en dag!!

  SvarSlett
 3. Har sluttet på Kolonihagen. Nå er det Tim Wendelboe for alle penga. Grünersgate1. Der er det bra kaffe, der!

  SvarSlett
 4. Å bytte nettleser er juks, du kommer til å bli diskvalifisert.

  SvarSlett
 5. Ja, mulig du anser det som juks, men det er i såfall en uskyldig måte å jukse på i forhold til mange av de andre deltakerne. Ett bilde økte fra 2000 stemmer til 19 000 på en dag, og de er fortsatt ikke diskvalifisert selv om MTV sendte ut melding om at det var juksing på gang.
  Man kan ikke spille fair når de andre ikke gjør det....

  SvarSlett