torsdag 4. mars 2010

All the lost young girls!!

Folk gjør mye rart!!

Jeg sto på togstasjonen i går formiddag, drakk kaffe og ventet på toget da det kom tre ungjenter og stilte seg ved siden av meg på perrongen. Til min store forskrekkelse så jeg at den ene jenta hadde valgt å ta frem penskoa. Høres ikke så ille ut, men vent til du hører resten.
Dette var pensko av typen høye, svarte pumps med platå og åpen tå.
Inni disse pumpsa hadde den unge fashionistaen valgt å ha på seg beige, tykke tennissokker!!

Ja, nettopp! Tykke tennissokker som fortvilet prøvde å krølle seg ut gjennom den åpne tåen. Og på toppen av det hele hadde hun stylet skoene med lodne, brune leggvarmere.....
VRÆÆL!!

Greit nok at sokker i sandalene skal være vårens store mote-statement, men det er snakk om en hårfin balansegang her. Denne jenta har tydeligvis bare lest overskriftene i motebladene, og glemt å lese den lille skriften under!! Tennissokker er ALDRI greit inni pumps (og aldri ellers heller), og i hvert fall ikke i mars!

SE OG LÆR:


Så kom toget inn på Asker stasjon. Etter å ha måpet en stund, samlet jeg meg og skulle til å gå ombord.
Men da dørene åpnet seg veltet det ut en annen ung jente med en lettere irritert billettkontrollør hengende fast rundt halsen.

Det ble skriking, byksing, roping, og peiving før politiet var på pletten og tok en alvorsprat med ungjenta.

Moralen i historien er: Betal for togbilletten din, og ikke putt tennissokker inni pumpsa!! CHRIST!! ungdommen nå til dags.

1 kommentar:

  1. Jeg skulle igjen ønske det var både lov og normalt å ta bilder av fremmede mennesker :p

    SvarSlett