fredag 4. desember 2009

Juling på julebord

I går hadde vi jentene et lite julebord for oss selv. Og det har jeg tenkt til å beskrive med utallige adjektiver.

Koselig

Kvelden begynte på litteraturhuset, med rødvin, hvitvin og god mat. For ikke å snakke om desserten, den var så god at øynene til Trine bokstavelig talt forsvant bak i hodet på henne.
Lattermildt
Latteren var meget tilstedeværende takket være blant annet Cecilie. For hun er jo helt RÅ på tekster, hvis hun kan de....? "Its all about the Jesus" -denne jula vi feirer. Det har vi konkludert med.

Skummelt
I går hørte jeg den skumleste historien jeg har hørt på lenge. Rett og slett fordi det er en sann historie. Den omhandlet en død kvinne på undergrunnen, med en kniv i ryggen. Det var ikke alle som hadde lyst til å høre denne historien flere ganger siden den var så ubeskrivelig ekkel. Derfor skal ikke jeg skape flere traumer ved å skrive om den.

Jentete
Du er mye tynnere enn meg. Du er mye penere enn meg. Man blir bare prototype-jenter i fylla.

Seksuelle betroelser (jeg vet at det ikke er et adjektiv, men ikke heng deg opp i det da)
Et par runder med drikkeleken "Jeg har aldri" er alltid morsomt og lærerikt. Slapp av jenter, her har jeg ikke tenkt til å avsløre noenting som helst.

Kaos og galskap

Kvelden ble avsluttet på Kaos på Grünerløkka. Og det var nettopp det det ble, kaos. Vi moret oss litt over en gal dame på dansegulvet som stilte med moves vi ikke hadde sett før. Etter oppførselen og dømme, hadde denne damen tydeligvis fått i seg et stoff som ikke kunne ha vært helt lovlig i dette kongedømmet. Hun valgte nemlig å bykse over sofaen vi satt i, med hodet først. Hun landet halvveis på bordet, halveis i sofaen, halvveis på gulvet, knuste en øl og sparket Western midt i øyet. Men det var meg hun var ute etter, eller nærmere bestemt, min mobil. Hun mente at jeg hadde filmet hennes opptreden på dansegulvet, noe jeg forsøkte på, men ikke fikk til siden det var for mørkt. Hun dro i klærne og håret og jeg kom meg ikke løs før Sanna kom til min unnsetning. Gale mennesker er sterke.
Stakkars Western som fikk seg en på trynet. Vi skulle gitt den gale drittkjerringa juling.

Helt ærlig så forstår jeg ikke hva dama bekymret seg for, jeg er jo ikke akkurat Per Heimly på bytur. (Som bildet her er et godt eksempel på). Autofokus hadde vært fint. Samtidig er dette bildet et godt eksempel på hvordan verden ser ut gjennom ølbriller.

3 kommentarer:

  1. For en kveld! Takk, takk og takk! :) Jeg skulle gjerne hatt julebord hver dag! (Minus dansende, dopa demondamer selvfølgelig!)

    SvarSlett
  2. Det er jo ikke julebord uten juling? Men foruten det var det en herlig kveld! :) Og hva gjør forresten hendene til han ved siden av meg i ansiktet mitt?

    SvarSlett
  3. Det var han derre innpåslitne tullingen som tydeligvis syntes det så så kult ut å tryne over bordet, så han valgte å gjøre det selv. Men han tok den "jeg-er-drita-og-ikke-rusa-som-hu-gærne-dama-baklengs-varianten" Veldig hippt og urbant!

    SvarSlett