fredag 11. desember 2009

Det jeg gjør når jeg skulle gjort noe annet

Når jeg har alt for mye jeg skulle ha gjort, da gjør jeg heller noe annet! Sånn fungerer jeg. Jeg har nå i en uke samlet mitt sinn i dyp konsentrasjon for å jobbe med mappe-eksamenen min. Som en biefffekt av dette har kreativiteten blomstret som aldri før. Og jeg har derfor tegnet litt innimellom skrivingen. Her er resultatet:

Men slapp av folkens, jeg har fått gjort leksene mine. Signed, sealed, delivered.

Mamma har for vane å lage interessante skriblerier når hun sitter i telefonen. Det kan være tegninger, kruseduller, eller ord på kryss og tvers. Ofte kan disse skribleriene fortelle mye om samtalen hun har hatt. Well guess what!! Jeg er min mors datter.
I går hadde jeg en lang telefonsamtale med en venninne jeg ikke har snakket med på en stund. Da har man ofte mye og snakke om, og tellerskrittene flyr avgårde som en jumbojet. Her er det kunstneriske resultatet av vår samtale.

2 kommentarer:

  1. Kan du gi bort en brøkdel av tegneferdighetene dine er du snill? De er jo dødsbra! :) Flinking er du. Herregud så godt det skal bli å få levert denne hersens eksamen - snaaart juleferie, Stine! :)

    SvarSlett
  2. Så flink du er!!! Og heldig, som har levert allerede!! Uff, gleder meg til å levere i morgen selv, det blir DIGG!!!!

    SvarSlett