torsdag 11. februar 2010

Morgenblund og undrestund

Vekkeklokka ringer!! Halv seks!!
Samme tid hver morgen. Det første jeg gjør er å spørre meg selv om det virkelig er nødvendig at jeg står opp nå? Kan jeg slippe unna på noe vis?
Så kommer jeg på at jeg er voksen, og voksne mennesker tar ansvar! ÆSJ!! (tror kanskje jeg har lest det et sted)

Så er det inn på badet. Her står jeg hver morgen og funderer over hvem som egentlig bestemte at vi skal stå opp så tidlig. Og hvorfor vi absolutt må jobbe om morgenen? I en morgenruset tilstand kan disse tankene gjøre meg ganske irritert, men det går over.

Tidlig en morgen, når lengselen etter senga er stor.

Bildet er selvfølgelig tatt etter at jeg har sminket meg. Kunne ikke falle meg inn å poste et usminket morgenbilde!! Jeg vet at jeg ikke er perfekt, men jeg har ingen behov for å bevise det.

Så, etter en lang "vi beklager forsinkelsene" -tur med NSB, og en humpetittentei tur med ståplass på t-banen, kommer jeg omsider frem til Nydalen. Da kan jeg tilfredstille mitt behov - ja mitt kaffebehov altså.
Jeg skrur på data'n, logger meg inn på alt som må logges inn på, og oppdaterer meg på verden. Statusmeldinger på facebook er også ansett som nyheter!!! Men lokale, sosiale nyheter kan vi si. Og det er ofte her jeg kommer over rariteter.
For eksempel:

" Party in the front,and buisness in the back"

(Eller kunne det ha vært omvendt?) Uansett så gir det asossiasjoner til viagra og diaré. Eller denne:

" Åneeeii!! har forsovet meg.... ja ja får bare kaste i meg frokosten og løpe avgårde"

SI MEG; Hvordan har det seg at voksne mennesker, har tid til å sette seg på facebook og fortelle verden at de har forsovet seg??? Er det ikke slik at voksne mennesker tar ansvar? Burde man ikke prioriterere å komme seg på jobb, i stedet for å kaste bort ennå flere minutter på sosiale medier?? Det har i hvert fall jeg lært.....

Åhh.. det er så slitsomt å være pliktoppfyllende.

1 kommentar:

  1. Det er slitsomt å være pliktoppfyllende og voksen!!

    SvarSlett